Aukce Kostelanská třešňovice 2020 0,5l 42% & Vizovická Slivovice Stanley z dubového sudu 2010 0,7l 50% - 189/267, 34/249

 
A je to v košíku!
Aukce Kostelanská třešňovice 2020 0,5l 42% & Vizovická Slivovice Stanley z dubového sudu 2010 0,7l 50% - 189/267, 34/249 1 Ks Aukce Kostelanská třešňovice 2020 0,5l 42% & Vizovická Slivovice Stanley z dubového sudu 2010 0,7l 50% - 189/267, 34/249 Aukce 0 Kč s DPH Cena celkem 0s DPH

Sada Rudolf Jelínek obsahuje

Kostelanská třešňovice 2020 0,5l 42%

Vizovická Slivovice Stanley z dubového sudu 2010 0,7l 50%

Kolek:

CZ

   
Končí za
     
Zprostředkovaná aukce  
Vyvolávací cena: 3 999 Kč
Předpokládaný konec aukce: 24.5.2022 20:15
Cena dopravy: 400 Kč (není započteno v aktuální ceně)
   
Aktuální cena: Vyhrajte aukci a Kostelanská třešňovice 2020 & Vizovická Slivovice Stanley z dubového sudu 2010 bude vaše.
Pro přihození je potřeba se .
3 999 Kč
Podrobný popis produktu

Kostelanská třešňovice 2020 0,5l 42%

První, výrazně limitovaná edice třešňovice, vyrobená z ručně sbíraných třešní odrůdy Kordia z vlastního sadu v Kostelanech u Kroměříže. První ročník sklizně 2020, který nebyla nikterak bohatá. Z necelé tuny ovoce vznikl destilát, který před lahvováním dále rok dozrával, protože peckoviny si žádají čas pro ustálení chuti. Chuť i vůně s typickým náznakem pecek. Nejlépe se rozvinou při podávání v pokojové teplotě. Vyrobeno pouhých 249 kusů, láhve jsou číslovány. Lahev má číslo 35 Naprosto nesehnatelná lahev.

Vizovická Slivovice Stanley z dubového sudu 2010 0,7l 50%

Slivovice Vizovická 2010 Stanley 50% 0,7 litru zrající v dubovém sudu. Také úroda druhé sklizně vizovických sadů se zasloužila o vznik výjimečného produktu: jednoodrůdové Vizovické slivovice Stanley. Část této slivovice nechal Rudolf Jelínek zrát v dubovém sudu. 

Padesátiprocentní nazlátlá slivovice byla stočena pouze do 349 lahví o objemu 0,7 l. Nazlátlá barva slivovice vznikla pouze "zráním v dubovém sudu". Každá z lahví byla ručně zapečetěna a opatřena unikátním číslem. Vizovická slivovice nejlépe rozvine svoji chuť a vůni při pokojové teplotě.