Worthy Park Estate, který se nachází na jamajské farnosti Svatá Kateřina v údolí Lluidas Vale, je rozlehlý pozemek o rozloze 100 000 akrů. Z toho 40 % půdy slouží k pěstování cukrové třtiny. V téhle oblasti se rum vyrábí už od roku 1741 a za celou dlouhou historii se na výrobě podíleli jen tři rodiny.
Poslední rodina zde podnikala pod značkou Clarke's od roku 1918. Gordon, pravnuk prvního majitele Clarke's, předložil v roce 2005 nové plány na obnovení destilérky a o 2 roky později už vyrobil první čistý rum, jehož základem je místní melasa.
Rum Saint Catherine Parish Distillery 2010/2020 byl vyrobený právě ve Saint Catherine na farmě Worthy Park Estate. Do lahví ho naplnila nezávislá stáčírna Wild Parrot, která je dílem spolupráce mezi Stefano Cremeschi a Hidden Spirits.
Hidden Spirits je jednou z nové generace nezávislých italských stáčíren. Společnost, kterou založila Andrea Ferrari, provozuje internetový obchod zabývající se prodejem vzácných sběratelských lihovin, stejně jako plněním některých velmi respektovaných rumů.