Vítejte v Kambodži. V zemi, kde byste asi výrobu rumu příliš neočekávali. Jenže právě zde vznikla zajímavá značka Samai, která od roku 2014 destiluje rumy z místní cukrové třtiny. Samai Oloroso Sherry Barrel je 3 roky stařený v Oloroso Sherry sudu, v žádném jiném sudu tento rum dříve nebyl, což není zcela obvyklé. Většinou se v těchto sudech nechává rum pouze finišovat.
Vyniká tak intenzivní vůní tohoto oblíbeného sudu a světlejší barvou oproti rumům, které byly dříve stařeny např. v sudech po bourbonu. Sudová síla nechává ještě více vyniknout tomuto unikátnímu zrání. V palírně se rozhodli do rumu dále nezasahovat. Proto si ho můžete vychutnat přesně tak, jak dozrál v sudu Oloroso v SAMAI v Phnom Penhu. Tahle edice byla stáčená speciálně pro Českou republiku v limitovaném počtu 250 lahví.