Rumovou palírnu Foursquare vlastní RL Seale & Co, rodinná společnost se sledovatelnou historií výroby rumu na Barbadosu do roku 1820. Kořeny moderní společnosti sahají až do 20. let 20. století, kdy Reginald Leon Seale zahájil distribuci v hlavním městě ostrova Bridgetown.
Úspěch společnosti přinesl expanzi. Během druhé poloviny 20. století získala firma do svého portfolia značky jako ESA Fields a Doorly’s. V roce 1995 otevřeli lihovar Foursquare a přestavěli opuštěný cukrovar ve farnosti Saint Philip. První destilační aparát s dvojitou retortou a kontinuální destilací se třemi sloupci byl vyroben v roce 1996.
Foursquare vyrábí rumy prémiové kvality. Pod vedením sira Davida Seala a jeho syna Richarda se značka stala jedním z nejuznávanějších producentů na světě. Richard Seale společně s Lucou Gargano (Velier) sestavili klasifikační stupnici rumů, založenou na způsobu produkce rumů, která je inovativní a říká nám mnohé o původu rumu. Je to neúnavný bojovník proti rumovým marketingovým klišé a proti jakýmkoliv umělým zásahům do rumu, jako přidávání cukru, dochucovadel nebo matení zákazníků ohledně stáří a výrobního procesu.
Stejné nadšení sdílí také kamarádi Binta, Joshua a Glenn, kteří založili vlastní společnost The 1423. Společnosti, která do své domoviny, do Dánska a později i do dalších části Evropy začala dovážet celou řadu parádních rumů z Karibiku i jiných tradičních oblastí.
Je tady. Společné “dítě” Foursquare 2007 The Nectar of the Daily Drams 13y, které stojí za příhoz.