V destilérce Bartida si dávají záležet. Likéry a destiláty vyrábí ručně, vybírají nejlepší suroviny, volí promyšlené a neuspěchané postupy a generacemi prověřené receptury. Zásadní měrou se na tom podílí Milan Metelka, který po svých předcích zdělil právě to nejcennější – rodinou tradici vývoje receptur.
Děda Milana Metelky se věnoval výrobě likérů od dob první republiky a vštípil mu poctivost nutnou k této práci i nekompromisní přístup ke kvalitě a čistotě postupů. V tradici pokračoval také otec, který položil pevné základy zlepšování se. Tohle rodinné stříbro se naplno zablýsklo v době, kdy se Milan Metelka spojil se společností Bartida, se kterou se pustil do výroby prémiových českých likérů.
Nejlepší suroviny a prověřené receptury se staly pilíři pro vytvoření likérů a destilátů, které snesou absolutní srovnání se světem. V Bartidě se nebojí poctivě vyčkávat a dodržovat dneska už příliš nepoužívanou dlouhou dobu macerace a zrání.
Tohle platí i pro Bartida Vaječňák 17%, který má díky svému vysokému obsahu žloutků nejmíň evropské parametry. Věřte, že nic podobného jste ještě neochutnali.
Výrobce:
BARTIDA s.r.o., Havelská 25, 110 00, Praha 1
Složení:
cukr, třtinový destilát, sušené žloutky, sušené mléko, destilát whisky, přírodní vanilkové aroma, sušené bílky, stabilizátorxanthan E 415, aromata, barvivaTartrazin E102, žluť SY E 110
Alergeny:
Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)