V destilérce Bartida si dávají záležet. Likéry a destiláty vyrábí ručně, vybírají nejlepší suroviny, volí promyšlené a neuspěchané postupy a generacemi prověřené receptury. Zásadní měrou se na tom podílí Milan Metelka, který po svých předcích zdělil právě to nejcennější – rodinou tradici vývoje receptur.
Děda Milana Metelky se věnoval výrobě likérů od dob první republiky a vštípil mu poctivost nutnou k této práci i nekompromisní přístup ke kvalitě a čistotě postupů. V tradici pokračoval také otec, který položil pevné základy zlepšování se. Tohle rodinné stříbro se naplno zablýsklo v době, kdy se Milan Metelka spojil se společností Bartida, se kterou se pustil do výroby prémiových českých likérů.
Nejlepší suroviny a prověřené receptury se staly pilíři pro vytvoření likérů a destilátů, které snesou absolutní srovnání se světem. V Bartidě se nebojí poctivě vyčkávat a dodržovat dneska už příliš nepoužívanou dlouhou dobu macerace a zrání.
Tohle platí i pro Bartida Vaječňák 17%, který má díky svému vysokému obsahu žloutků nejmíň evropské parametry. Věřte, že nic podobného jste ještě neochutnali.
Složení:
MLÉKO, cukr, rum, VAJEČNÉ ŽLOUTKY, přírodní výtažek z vanilky, aroma, E415, E102, E110
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.