skladem ihned k odběru
položek v nabídce
je průměrná doba doručení
Recept na koktejl z rumu Cancún Punch
Široká rodina punčů úspěšně expandovala. V alkoholické i nealko verzi se punče s oblibou podávají na večírcích po celém světě. Není proto divu, že se vylodily i v Mexiku. Takzvané ponches, horké ovocné koktejly s kořením, se tam servírují hlavně o Vánocích.
To Cancún Punch na ledu je naopak výborné letní pití plné Mexika. Udělá radost všem fanouškům drinků z rumu i milovníkům exotického ovoce a hořkých tónů. Kombinuje to nejlepší z mexického pobřeží ‒ mango, koktejly s limetovou šťávou (vzpomeňte si třeba na slavnou Margaritu) a výborný rum.
Namíchejte si tuhle hořko-sladkou dobrotu podle našeho receptu.
Ingredience na drink Cancún Punch
- 40 ml Paranubes Rumu Oaxaca (nebo jiného bílého mexického rumu)
- 10 ml Maraschina
- 5 ml cukrového sirupu
- 20 ml limetkové šťávy
- 1 střik Angostura Bitters
- 80 ml mangového džusu
Příprava drinku Cancún Punch
Do šejkru dejte kostky ledu a všechny ingredience. Důkladně vše společně protřepejte a přes barové sítko přelijte do sklenice. Ideálně koktejl servírujte v old fashioned sklenici neboli rock glass.
Pokud vám v punči zachutnají jemné hořké tóny, vrhněte se i na další míchané nápoje s angosturou. Vydejte se třeba znovu do Mexika s Mexican Sour nebo dál po Karibiku až za Jamaican Mojito.
Na zdraví!