skladem ihned k odběru
položek v nabídce
je průměrná doba doručení
Recept na rumový drink Mexican Sour
Fandíte kyselejším rumovým koktejlům? Pak vám tenhle svěží drink s rumem Paranubes z Mexika rozhodně kápne do noty. Jako ostatní koktejly s Angosturou, i Mexican Sour má v pozadí jemně nahořklé tóny, které kyselost trochu vyvažují. Cukrový sirup pak dílo dokoná a výsledek je velká paráda.
Díky napěněnému vaječnému bílku má Mexican Sour hebkou strukturu, ale pokud ve vás koktejly s bílkem bez tepelné úpravy budí respekt, můžete tuhle surovinu vynechat. Další možností je použití průmyslově pasterovaného bílku.
Ingredience na koktejl Mexican Sour
- 4 cl Paranubes Rum
- 3 cl čerstvé citronové šťávy
- 2 cl cukrového sirupu
- 2 střiky Angostura Aromatic bitters
- 1 cl bílku (lze vynechat)
- Šejkr
Postup přípravy Mexican Sour
Všechny suroviny odměřte na kostky ledu do šejkru a důkladně protřepejte. Přes barové sítko přelijte do sklenky na sour (bez ledu) nebo sklenky typu Old Fashioned (na kostky ledu). Ozdobte citronovou kůrou a koktejlovou třešničkou a podávejte. Na zdraví!
TIP: Máte po Mexican Sour chuť zkoušet další koktejly s rumem? V našem magazínu najdete třeba dva další Angostura drinky – TJ Daiquiri a Two Duppies Punch.