U Žufánků se většinou destiluje z vlastních ingrediencí v sadech ekologického zemědělství na úpatí Bílých Karpat. A když už si Martin Žufánek vybírá od jiných dodavatelů, vždycky to je promyšlený tah, kdy je hlavním parametrem kvalita. Jenže jednou za stole se stane speciální kouzlo.
To k vám takhle přijde tajemný pan Pavel Tvaroh, který chce vydestilovat hodně zvláštní nápoj. Pavel Tvaroh je majitelem londýnského baru Lounge Bohemia. To, co tam vymýšlí, to jste ještě nezažili. Jeho drinky se pijí. A někdy i jí. Pavel před několika lety vytvořil svůj vlastní alkohol, který se jmenoval Spirit of Lounge Bohemia. Základem byla rostlina z Jižní Ameriky, kterou objevil na střeše pražského Zemědělského muzea. Vzniklo jenom pár mini lahviček, které rozdal svým známým.
Takové mikro množství si nikdo moc neužije, a proto se dal do kupy s Martinem Žufánkem. A byl to docela punk. U Žufánků totiž neví, co v Lounge Bohemia přesně je. Limitovaná edice vznikla tak, že Pavel Tvaroh na místě vyrobil etikety z papírové izolepy, dal tam razítko baru a číslo fixou. Tohle je unikát všech unikátů.