Velier Beenleigh 15y 2006 59%
Objevte parádní exotiku od protinožců. V Austrálii se vyrábí rumy z cukrové třtiny přes 150 let, takže nejsou úplnou neznámou. Beenleigh 2006 Velier 15 Year Old zrál v sudech po brandy, v sudech po bourbonu a v sudech z borovice Kauri.
Beenleigh 2006 Velier 15 Year Old si celkem odpočinul 15 let a byl lahvovaný ve spolupráci se stáčírnou Velier. A i když je andělský podíl větší než 23 %, stále ho dost zbylo pro stáčení. Získejte rum, který vyniká aromatickou a chuťovou komplexností
Velier Beenleigh 5y 2015 59%
Přivítejte vzácnou exotickou návštěvu od protinožců. V Austrálii se vyrábí rumy z cukrové třtiny přes 150 let, takže australské rumy nejsou úplnou neznámou.
Velier Beenleigh 2015 59% vděčí svému charakteru 12 dní trvající fermentaci, na které se podílely vzácné kvasinky Schizosaccharomyces pombe a Saccharomyces cerevisiae. Po destilaci byl rum uložený na 5 let do sudů po bourbonu. A i když je andělský podíl větší než 23 %, stále ho dost zbylo pro stáčení. Ulovte si rum, který vyniká aromatickou a chuťovou komplexností.