První finiše whisky Trebitsch
Základem těchto edicí byla tříletá 45% whisky, která finišovala přímo v centru židovské čtvrti v Třebíči. Pět prvních finišů nebylo možné nikde veřejně nakoupit, protože byly určené primárně pro whisky bar palírny. Například finiš po Madeiře vyšel v počtu jen 12 lahví.
Trebitsch Nikaragua Rum Double Barrel Aging
Základem je nenakuřovaná 40% original single malt whisky sařená v nových dubových sudech čtyři roky. Následně je uložena na dobu jednoho roku do 195litrových sudů z bílého severoamerického dubu, které ve svém počátku sloužily ke staření bourbonu. Pro dostaření jsme vybrali sudy od rumu zrajícího 25 let klasickým způsobem. Whisky má dlouhé jemné tělo s výrazným rumovým aroma s tóny tropického ovoce a karamelu. .
Trebitsch Premium Cognac Double Barrel Aging
Základem je nenakuřovaná 40% original single malt whisky. Po čtyřech letech zrání v nových dubových sudech byla uložena k finišování do 350litrových sudů, ve kterých zrál 6 let francouzský koňak. Sudy jsou pečlivě vybírány u výrobců v oblasti Cognac. Whisky je tak bohatá na celkovou jemnost koňaku s vůní sušených švestek a dalšího podzimního ovoce.
Trebitsch Porto Double Barrel Aging
Trebitsch Porto Double Barrel Aging je postavená na 40% original single malt whisky. Po čtyřech letech zrání v nových dubových sudech byla uložena k dostaření do 400litrových sudů po fortifikovaném portugalském vínu Porto. Whisky má purpurově rubínovou barvu, ovocnou chuť rozinek, ořechových tónů a sušeného ananasu.