Likér Alexander Dolium Stará myslivecká má jméno částečně po odborném pedagogovi s dlouholetou barmanskou praxí Alexanderu Mikšovicovi, který se na jeho výrobě podílel, a částečně po sudu, latinsky dolium, v němž zrál.
Krásnobřezenská likérka Granette & Starorežná Distilleries otevřela v roce 2012 po dvou letech dvousetlitrový sud z amerického bílého dubu, v němž zrála speciální Stará myslivecká Alexander Dolium. Dříve v něm čtyři roky v Kentucky zrál bourbon. Tento experimentální likér firma stočila do 270 lahví o obsahu 0,7 litru.
Ve vybraném dřevu, které už zažilo řadu bourbonů, nechali likérník Stanislav Rajský a odborný pedagog s dlouholetou barmanskou praxí Alexander Mikšovic tohoto zvláštního "myslivce" zrát mnohem delší čas, než je u značek Stará myslivecká a Stará myslivecká Premium obvyklé.
Alexander Dolium Stará myslivecká je výjimečný experiment, který nikdy nešel na běžný trh a dostal se do roukou jen vyvoleným.
Obsah alkoholu v nápoji vyrobeném ze Staré myslivecké Premium je 40%. Chuť popsal druhý patron Stanislav Rajský, jenž degustuje v ústecké likérce myslivce už 35 let, jako zakulacenou, z vůně podle něj vyniká vanilka. Od klasické myslivecké se liší údajně především tím, že je cítit dřevem.