Canonita de Mallorca je nový aperitiv z Mallorky, který je ručně vyráběn Antoniem Nadalem a vyniká skvělou přítomností aromatických tónů pomerančů z odrůdy Canoneta.
Tento aperitiv je vyroben z pomerančů z původní mallorské odrůdy Canoneta, která je považována za královnu pomerančů. Údolí Sóller v pohoří Serra de Tramontana je původním domovem této vysoce aromatické odrůdy.
Pomerančové slupky jsou ručně loupané a následně macerované ve vinném lihu. Poté probíhá vakuová destilace, která umožňuje dosáhnout maximální extrakce aroma a barvy.
Esence Canoneta, pečlivě vytvořená Antoniem Nadalem, nejstarší a nejuznávanější palírnou na Mallorce, je smíchána s bílým vínem a zušlechtěna tajným výběrem bylin z našeho krásného ostrova.
Canonita de Mallorca je ideální jako aperitiv, podávejte s kostkou ledu a plátkem pomeranče. Je ale také zajímavou přísadou do koktejlů,.