Co vznikne spojením legendárního pražského Bugsy's Baru a vyhlášené palírny Žufánek? Odpověď je jednoduchá: parádní gin. A na první dobrou je asi úplně jasné, že ne ledajaký gin.
Už od sezóny 2016 vybírají barmani z Bugsy's Baru své oblíbené, něčím charakteristické bylinky – od těch klasických, ginových, po netypické, experimentální. Mistr palírník Martin Žufánek na nich pak každý rok ukazuje své řemeslo, samozřejmě v té nejlepší podobě. I proto jsou Bugsy's DNA giny oblíbené lahve milovníků dobrého pití a sběratelů.
Není asi potřeba dodávat, že do oběhu jde vždy jen limitovaný počet lahví, po kterých se jen zapráší.
Bugsy’s DNA Gin 25th anniversary
Speciální edice k 25. narozeninám Bugsy's Baru. Gin byl vystavěný na oblíbených surovinách více než 60 současných i bývalých lidí z Bugsy's Baru a to z něj dělá nejkomplexnější gin, který u Žufánků kdy destilovali.