Unikátní limitovaná edice z londýnské palírny Bimber, určená pouze pro členy klubu. Single malt whisky zrála v sudech po Vino de Naranja, což je víno vyráběné ve španělské Andalusii a vzniká macerací pomerančové kůry v bílém víně. Celkem bylo lahvováno pouze 2100 kusů! Whisky s číslem 1093 může být nyní vaše.
První sudy byly v palírně Bimber položeny 26. května 2016 a o tři roky později vydali svůj první single malt. To byla vůbec první whisky, která byla destilována a stáčena v Londýně po více než sto letech! Palírna si získala přízeň milovníků whisky i svým přístupem „farm-to-bottle“: 100 % ječmene totiž získává od jediného výrobce a používá tradiční podlahové slady a techniky pomalé fermentace. Destilace probíhá v malých destilačních kotlích, které byly vyrobeny společností Hoga ze Španělska a používá se zde přímý ohřev, což je opět důkaz toho, že se v palírně zavázali k tradici.