Směs prvotřídních dominikánských rumů
V téhle krásné láhvi se setkávají tři světy. Směs skvělých dominikánských rumů z melasy, americké dubové sudy bo vyhlášeném bourbonu a prvně plněné evropské sudy po sherry. Brugal 1888 v sobě díky dvojitému zrání nese to nejlepší ze všech tří. Výsledek je jemný, kulatý, parádně vyvážený a až nebezpečně pitelný.
Zachutná při dominikánské pokojové teplotě
Výrobce doporučuje Brugal 1888 Gran Reserva servírovat při dominikánské pokojové teplotě, která je pravda kapánek vyšší, než ta naše. Rumový mág, Maestro Ronero, proto radí lahůdku mírně ohřát (třeba nahřátím sklenic), aby dosáhla teploty 24 až 26 stupňů. V takových podmínkách se projeví naplno tóny amerických bourbonových sudů a odhalí komplexní aroma vanilky, kávy, rozinek a datlí. Pomalým ochlazováním pak vystupuje podpis sudů po sherry – karamel, citrusy, červené ovoce a broskve. Závěr je dokonale jemný a dlouhý.
A také v drinku Maestro's Welcome
Potřebujete:
50 ml rumu Brugal 1888
7 ml kokosového sirupu
kapku kávového bitteru
velkou kostku ledu
Přidejte všechny ingredience a jednoduše promíchejte s ledem. Ozdobte kávovými zrnky. Máte chuť na další? Tady najdete dalších 5 receptů.
Výrobce:
Coca-Cola HBC Česko a Slovensko, s.r.o., P.O. Box 2, Českobrodská 1329, 198 21 Praha 9 - Kyje, Česká republika
Složení:
Destilát z cukrové melasy.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.