skladem ihned k odběru
položek v nabídce
je průměrná doba doručení
Recept na drink José Louis Negroni
Koktejl Negroni je absolutní klasika mezi míchanými drinky. Vznikl už v roce 1919 jako kombinace ginu, červeného vermutu a Campari. Jen v našem magazínu najdete jak základní recept Negroni, tak něco z jeho historie i parádní twisty v čele s Negroni White.
A když si myslíte, že už vás nemůže překvapit, objeví se José Louis Negroni a pozve do hry parádní rum. Tomu říkáme dějový zvrat. Ale velmi, velmi chutný zvrat. Přesvědčte se sami.
Ingredience na José Louis Negroni
- 2 cl Paranubes Rum
- 2 cl Dolin Rouge Vermouth
- 2 cl Campari
Postup přípravy José Louis Negroni
Naplňte míchací sklenici kostkami ledu a postupně přidejte všechny tři suroviny. Zhruba 10-15 vteřin míchejte a pak přelijte přes barové sítko do sklenky typu Old Fashioned na kvádr ledu nebo ledové kostky. Ozdobte pomerančovou kůrou a servírujte.
TIP BARMANA: Pokud chcete podpořit pomerančové aroma Negroni, zkuste předem na 3 hodiny naložit do vermutu Dolin pomerančovou kůru z jednoho pomeranče.
Na zdraví!