Lupo Meraviglia Tre di Tre je tvořeno kupáží odrůd Primitivo, Negroamaro a Malvasia Nera. Jeho jedinečnost spočívá v metodě vinifikace, která zahrnuje použití mlýnských kamenů během fermentačního procesu. Tyto postupy byly v Puglii používány od prvních vinařských experimentů a jejich důkazem jsou různéh archeologické nálezy v oblasti Salento. Fermentační nádoby byly z kamene a jejich tvar (nízký, široký a zcela otevřený) umožňoval lepší kontakt mezi moštem a slupkami ve srovnání s tradičními výrobními postupy, čímž se zlepšilo rozpouštění kyslíku během fermentačního procesu.
V dnešní době se hrozny vinifikují v „moderních“ mlýnských kamenech z nerezové oceli, jejichž tvar a vlastnosti odpovídají originálu. Získané víno bez diteku dřeva má skvělou strukturu, velkou koncentraci a velmi vysokou perzistenci; úplná extrakce všech částí slupky a zvýšené rozpouštění kyslíku během fermentačního procesu má za následek zralejší taniny, které se stávají méně agresivními a trvanlivějšími.
Ochutnejte toto skvělé víno, jež dostalo neuvěřitelných 99 bodů ze 100 od nejuznávanějšího italského kritika Luca Maroni.