Crémant de Bourgogne RAVIZOTTE Extra Brut 0,75l 12%

 
A je to v košíku!
Crémant  de Bourgogne RAVIZOTTE Extra Brut 0,75l 12% 1 Ks Crémant de Bourgogne RAVIZOTTE Extra Brut 0,75l 12% SKLADEM > 5 Ks 489 Kč s DPH Cena celkem 489s DPH

V Burgundsku se výraz ¨ravizotte¨ používá v rámci rodiny pro nejmladší dceru. Tento crémant je z celé rodiny crémantů Bailly Lapierre ten nejvíce osvěžující. Získal mnohá ocenění včetně stříbrné medaile na japonské soutěži Women's Wine Awards (2018).

Tento crémant představuje nádherný příklad původní čisté chuti odrůdy Pinot Noir. Velmi nízký obsah cukru vyjadřuje veškerou čistotu odrůdy Pinot Noir, ze kterého je vyrobeno. Hloubka a upřímnost definují tento velmi „spontánní“ a intenzivní Crémant, který překvapuje silou své pikantní minerality.

Výborně hodí k rybám, zvláště k lososovi, uzenému pstruhovi či kaprovi.

Aktuální stavy skladu:
Online nákup SKLADEM > 5 Ks
   
Sklad P3 - expres SKLADEM 1 Ks
Hlavní sklad SKLADEM > 5 Ks
489 s DPH 652 Kč / 1l 
- +
Osobní odběr PRAHA - Expresní vychystání Již dnes
Doprava Alkohol.cz po Praze Již dnes
Liftago - doručení do 60 min po celé Praze Již dnes
Messenger celá ČR Již zítra
Uvedené doby jsou informativní, vycházejí z předpokládaných dodacích lhůt přepravních firem.
KAMENNÁ PRODEJNA
V PRAZE
97 % ZBOŽÍ SKLADEM
A IHNED K ODESLÁNÍ
EXPRESS DODÁNÍ
PO PRAZE DO 90 MINUT
DOPRAVA ZDARMA PŘI
NÁKUPU NAD 5 000 Kč
Podrobný popis produktu

Sklepy Bailly Lapierre sdružují 430 vinařů, kteří vozí hrozny pro výrobu Crémant de Bourgogne.
Průměrná roční produkce činí 25 000 hektolitrů, tedy více než 3 miliony lahví.
Crémanty Bailly Lapierre spojují eleganci odrůd hroznů, které jsou slávou Burgundska, s jemností šumění. Těží z kontrolovaného označení původu, které potvrzuje jejich vysokou úroveň kvality, potvrzenou četnými medailemi a rostoucím mezinárodním uznáním.

Stejně jako u takzvaných „tichých“ vín je kvalita hroznů a tedy práce ve vinici základem dokonalosti Crémants Bailly Lapierre. Každá z fází přeměny hroznů na Crémant je předmětem pečlivé péče:

• ruční sklizeň
• převážení hroznů v malých bedenách, aby byla zachována jejich celistvost
• pneumatické lisy, aby se dosáhlo šetrného lisování
• základní mošt dán 150 kilogramy hroznů na 100 litrů šťávy
• zrání lahví po dobu 16 až 18 měsíců (v závislosti na ročníku)

 

Podobné produkty

Další produkty výrobce

Recenze a hodnocení
Ještě není žádne hodnocení buďte první
Uživatelská recenze
Celkové hodnocení




Vložením recenze souhlasíte se zpracovaním osobních udajů