Octomore 10.3 6y 0,7l 61,3% GB L.E.

 
A je to v košíku!
Octomore 10.3 6y 0,7l 61,3% GB L.E. 1 Ks Octomore 10.3 6y 0,7l 61,3% GB L.E.   5 999 Kč s DPH Cena celkem 5 999s DPH

Je tady a stále si drží svůj primát. Limitovaná edice Bruichladdich Octomore je whisky s nejsilnějším rašelinovým charakterem na světě. Edice 10.3. zrála v sudech z letního dubu a honosí se 114 ppm. 

Bruichladdich Octomore 10.3 6y vás uchvátí nejen svou kouřovostí, ale taky svou sebevědomostí, kerou vám nenabídne žádná jiná whisky na světě. Vyzkoušejte tuhle divokou ostrovní whisky a staňte se členem hrdého klanu Octomore.

Dostupnost: Nedostupné
KAMENNÁ PRODEJNA
V PRAZE
97 % ZBOŽÍ SKLADEM
A IHNED K ODESLÁNÍ
EXPRESS DODÁNÍ
PO PRAZE DO 90 MINUT
DOPRAVA ZDARMA PŘI
NÁKUPU NAD 5 000 Kč
Podrobný popis produktu
Med
Med
Čokoláda
Čokoláda
Hruška
Hruška

Na počátku byla diskuse nad pár sklenkami whisky. Co kdybychom nakouřili whisky na absolutní maximum? Pak se z řečí staly činy. Zrodila se legenda. Octomore je nejnakouřenější whisky na celém světě. Jedinečná, plná rašelinného kouře a přesto jemná. Ne nadarmo se jí přezdívá železná pěst v saténové rukavičce. Její vůně vás téměř porazí, ale udělá to něžně, s elegantní grácií.

Bruichladdich Octomore 10.3 6y v limitce 24 000 lahví nepatří mezi ty nejnakouřenější v edici Octomore, ale stále má se svými 114 ppm takové grády, o kterých se jiným značkám může jenom zdát

Bruichladdich Octomore 10.3 6y prošla destilací v roce 2013 ze sklizně o rok starší. Stalo se poprvé, že třetí vydání zrálo 6 let výhradně v sudech z amerického dubu. Tahle single malt whisky je tak ve všech směrech unikátní nejen svým kouřovým charakterem, ale také tím, že od začátku do konce se vyrábí a stárne na ostrově Islay. 

Dopřejte si tuhle drsnou a přesto jemnou whisky, která vám dá ránu a zároveň pohladí.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.

Recenze a hodnocení
5,0
Hodnotil 1 uživatel
Ověřený zákazník
23.6.2023

Musíte ochutnat sami, to se nedá jen tak popsat... ale stojí to za to, to mi věřte!