Všechno na tomto víně je osobité. Je to šampaňské, které svádí. Vyrábí se ze tří odrůd Champagne – Pinot noir, Meunier a Chardonnay ve stejném poměru, je vinifikováno v dubovém sudu a leží na kalech 6-7 let, což mu propůjčuje krásnou rovnováhu a velkou eleganci mezi jemností bublin a silou jeho charakteru. V plné vůni se mísí zralé broskve, koření i chlebová kůrka. Výrazné, ale jemné perlení dá v chuti vyniknout tonům jablek, broskví a vanilky.
Cuvée Brut Sous Bois lze spárovat s velmi odlišnými pokrmy, mezi které patří bílá masa nebo pomalu pečené telecí. Skvěle dopní gratinované mušle srdcovky nebo grilované sepie.
Toto šampaňské je zárukou skvělého snoubení mezi charakterem a jemností. Vychutnáte si jej na konci odpoledne, třeba na terase nebo dokonce s dobrým doutníkem.