Sierra Madre

3. 11. 2017 | Jan Mareš

Skvělá kombinace tequillového souru a kouřového nádechu mezcalu. Ideální s chilli sirupem a mangovým pyré. Koktejl, který má grády.

Ostrý jako hory v Mexiku

Poprvé se koktejl objevil na semifinále soutěže World Class 2016, kde ho jako svůj signature drink představil rezidentní barman alkohol.cz Jan Mareš. Tuhle říznou krásku vám v baru prostě neudělají. Je to jen na vás.

Potřebné suroviny

  • 40 ml Tequilla Cabrito Blanco
  • 15 ml Mezcal
  • 20 ml čerstvé limetkové šťávy
  • mangová šťáva podle potřeb
  • 1 lžička chilli sirupu

Příprava drinku

Všechny dobroty jdou rovnou do šejkru. Podáváme na velké kostce ledu. Pokud nemáme, použijeme několik kostek menších. 

Vyzkoušejte dobroty z článku

Cabrito Blanco 0,7l 38%
SKLADEM 1 Ks 604 Kč s DPH
Do košíku
 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem