Některé rumy lze považovat za unikátní poklady. Především ty, kterých je hodně málo. A také ty, které byly vyrobeny v Single Wooden Versailles Still. S.B.S Guyana 1994 patří mezi ně. Pochází z uzavřené destilérky Enmore Sugar Estate, kde pálení probíhalo unikátním systémem (dnes se takhle pálí už jen v Demerara Distillers Limited na Guyaně). S.B.S Guyana 1994 je živou připomínkou toho, že ještě na začátku 20. století bylo v Guyaně 50 lihovarů a dnes už jen jeden.
S.B.S Guyana 1994 48,5% má velmi těžkou a hutnou vůni, typickou pro Guyanu, ve které lze cítit kávu, červené ovoce, karamel a koření. V chuti převládají mandle, karamel, červený pomeranč, vanilka. Závěr je nahořklý a zároveň nasládlý s nádechem grepu a červeného pomeranče. Vzniklo jen 124 lahví.