Od pěstování banánů k parádním solera rumům
La Hechicera znamená španělsky „čarodějnice.“ Pod tímto názvem se ukrývá výjimečný melasový rum inspirovaný mystickou krásou kolumbijského života a přírody. Již po 3 generace jej vyrábí kolumbijská rodina Riascos, která se prapůvodně živila pěstováním banánů. Rum se vyrábí podle tradičních metod bývalých španělských kolonií, kontinuální destilací fermentované třtinové melasy.
Pod taktovkou ostříleného japonsko-kubánského master blendera
Na proces zrání a míchání rumů La Hechicera dohlíží od roku 2002 japonsko-kubánský master blender Giraldo Mituoka Kagana. Giraldo začal svou kariéru řezáním cukrové třtiny během kubánské revoluce. Postupným zdokonalováním svých znalostí o cukru a destilátech z cukrové třtiny se vypracoval až na uznávaného master blendera. I díky němu si můžete dopřát La Hechicera Serie Experimental No.2 Banana Infused 41%.
Mladá a úspěšná značka kolumbijského rumu
La Hechicera je mladá kolumbijská značka, kterou v roce 2011 založil Martamaria Carrillo a sourozenci Laura a Miguel Riascos. A rozhodně měli z čeho čerpat, z více než 20leté rodinné historie výroby rumu v rodinné destilérce Casa Santana, která je jednou z mála soukromě vlastněných v Kolumbii. Rum La Hechicera je mistrovským blendem vznikajícím mícháním v systému solera z 12 až 21letých kubánských, kolumbijských a středoamerických rumů. Značka už krátce po uvedení na trh získal řadu ocenění a stal se jedním z nejlépe hodnocených rumů.
Výrobce:
Jan Becher Pernod Ricard
Složení:
voda, třtinový destilát barvivo: karamel (E150a)
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.