Exkluzivně vybrané a stáčené whisky pro The Black Stuff Irish pub & whisky bar.
Gold Cock 24y, 1992počet láhví 251, sudová síla 61,3%, destilace 04/1992, lahvováno 05/2016
Destilováno v palírně v Těšeticích, který byl součástí firmy Seliko. Vybrán sud č.505, velikost 270l.
Vypálený sud ze zimního dubu. Nefiltrováno, přírodní barva, sudová síla.
Gold Cock 10y Pinot Noir 2008počet láhví 265, sudová síla 59,5%, destilace 04/2008, lahvováno 06/2018
První destilace v palírně ve Vizovicích, po koupi značky Gold Cock v roce 2006. Zrání v tradiční sudu ze zásob z Dolan. 7 měsíců finish ve francouzském dubu z vinařství Stapleton & Springer z bednářství Francois Freres.
Gold Cock Peatedsudová síla 50%, bez udání stáří. Lahvováno v roce 2019.
První nakouřená whisky na českém trhu. Double aged v českém (270l) a francouzském dubu (225l). Český sud je silně vypalovaný a jedná se o původní repasovaný sud z palírnv v Těšeticích. Francouzský dub má vyšší poréznost a díky tomu se ve finiši projeví přes ovocitou krémovitost lehce kořeněný závěr.