Gin, kde je jalovec doprovázený aromatickou stopou 15 -ti bylin z téměř celého území Dolomit, je vzdušný s vůní horské flóry, intenzivní a elegantní, velmi jemný a přitom pronikavý a suchý. V chuti objevíte náznaky cedrového dřeva. Vůně jednotlivých bylinek vedle chutě jalovce bude mluvit sama za sebe.
Syn mistra destilatéra Andrea hraje závodně curling, který je v oblasti Faveru velmi populární. Právě na počest svého syna a jeho reprezentace Itálie na olympijských hrách v Pchjongjangu v roce 2018 vydestiloval Bruno Pilzer tento mimořádný gin. Proto je na každé lahvi znázorněn symbol curlingových kruhů. Výroba ginu je totiž stejně vzrušující jako curling a vyžaduje stejnou komplexnost a koncentraci.
Doporučujeme ho pít dvěma způsoby: Pro objevení všech rostlinných složek je dobré ho pít z velké sklenky. Druhý způsob konzumace je s ledem a trochou toniku.