Lihovar White Oak se nachází 30 kilometrů západně od města Kobe, v region kde blízkost moře silně ovlivňuje místní klima. V roce 1679 ho založila rodina Shuzō, která se původně věnovala hlavně výrobě saké a shochu. V roce 1888 dostal jako první lihovar na ostrovech licenci na destilaci.
K výrobě whisky se lihovar propracoval v roce 1984, kdy se celá destilérka přestěhovala do nových moderních prostor. A výrobu whisky tady pojímají trochu po svém. Akashi Blended je harmonickým spojením prvotřídního skotského a místního ječmene.
Tenhle blend je vyšperkovaný místní podzemní vodou a jedinečným klimatem, díky kterému se rodí osobitá a ve světě uznávaná whisky. Račte ochutnat Japonsko v jeho celé kráse.
Složení:
obilný destilát, voda
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.