Lavender Honey Sour

23. 5. 2018 | Jan Mareš

Honey Sour je klasika, úprava Lavender ale překvapí svou svěží bylinkovou chutí. My v Alkohol.cz ji stavíme na irské Jameson The Distiller`s Safe doplněné o likér D.O.M. Benedictine, citronovou šťávu, medovou vodu, bílek a pár kapek bitteru. 

Potřebné suroviny

Příprava drinku

Vyšší sklenici si vychladíme nasekaným ledem. Do šejkru míří nejprve bílek, irská whisky, likér Benedictine, čerstvá citrónová šťáva a medová voda, což není nic jiného než voda smíchaná s medem v poměru 1:1. Všechny dobroty v šejkru zamícháme, protřepeme a přeléváme do krásně chladné sklenice, ze které jsme před chvíli vyndali led. Výsledek vyšperkujeme několika kapkami bitteru. Hotovo. 

Vyzkoušejte dobroty z článku

 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem
Peychauds Bitters 0,15l 35%
SKLADEM 1 Ks a ihned na 1 prodejně 499 Kč s DPH
Do košíku
 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem
Dom Benedictine 1l 40%
SKLADEM 4 Ks 799 Kč s DPH
Do košíku
 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem