Apple Punch

4. 12. 2017 | Jan Mareš
Kategorie: Bitter, Winter

Český zimní punč. Můžeme podávat chlazený na ledu, ale i horký, pěkně v hrníčku. Chuť je perfektně vybalancovaná kombinace jablečného džusu, hořkého fernetu, sladkého medu, kyselého citronu a skořice.

Potřebné suroviny

  • 40 ml Fernet Branca
  • 70 ml jablečný džus
  • 10 ml medová voda
  • 10 ml čerstvá citronová šťáva
  • vanilkový lusk
  • skořice
  • čerstvé jablko

Příprava drinku

Po teplou variantu nejdříve ohřejeme jablečný mošt se skořicí, medem, citronem a vnitřkem vanilky. Jakmile máme zahřáto, přidáváme 40 ml fernetu. Studenou variantu pak stačí připravit v šejkru. 

Vyzkoušejte dobroty z článku

Fernet Branca 0,7l 35%
SKLADEM > 5 Ks 398 Kč s DPH
Do košíku
 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem