Professore

Professore rumRum Professore je o nadšení a úsilí. Vznikl jako touha Středoevropana vyrábět nový kvalitní rum z cukrové třtiny, který by byl dostupný komukoliv. Ať už si ho chce vychutnat čistý nebo v oblíbených drincích. Professore si dokázal vymýtit cestu středoamerickou rumovou džunglí a pod taktovkou zkušeného rádce Ruíze vybrat nejlepší místní venezuelské rumy do povedených blendů. Prvním počinem značky je Proffesore Elixir. Po něm následoval vyzrálý Professore Origins Rum Venezuela 5y ze staré destilérky Sofa ve Venezuele. Užijte si tenhle čerstvý rumový vítr, který se hodí pro každou příležitost.


 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem
 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem
+
Dárek
Professore Elixir 0,7l 38%
SKLADEM > 5 Ks 349 Kč s DPH
Do košíku
 
A je to v košíku!
1 Ks Cena celkem

Příběh venezuelského rumu Professore

Víte, jak to je. Tady v Evropě máme s výrobou kvalitního hnědého rumu trochu potíž. Neroste nám tu cukrová třtina. Ale co dělat, když chcete vyrábět pravý rum z cukrové třtiny a žijete ve střední Evropě? Nevzdávejte se. Protože když máte sen a tah na branku, můžete stvořit i z těchto podmínek kvalitní karibský rum nebo rumový likér. Stejně jako Professore. 

Průvodce, který hned pozná dobrý rum

I když se rozhodnete vybrat pro svou značku venezuelský rum, jste teprve na začátku. Ono jak ve Venezuele nebo v Karibiku totiž najdete dobré i špatné rumy. Proto Professore přijal pomocnou ruku průvodce Ruíze, který pomáhal s výběrem těch nejlepších dostupných venezuelských rumů. Zároveň se pustil do ochutnávání a výběru, aby byl výsledný blend a elixír naprosto dokonalý. 

A proč se stal hlavní složkou směsi rumů Professore zrovna venezuelský rum? Protože tady vznikají top rumy jako například Diplomatico.

Professore Elixir a Professore Rum 5y jako první vlaštovky

Sen venezuelských rumů určených pro středoevropany se stal skutečností. Vznikly dvě první edice, které jsou směsí rumů z Nikaragui, Panamy, Jamajky a Dominikánské republiky. Jako první vznikl Professore Elixir, kde ve vyvážené a nasládlé chuti převládají tóny pomerančů, koření, vanilky a belgických pralinek. Druhým počinem se stal Professore Rum 5y, jenž zrál 5 let v sudech z amerického dubu.