Když je dobrá úroda, je třeba toho využít. A podnebí Valašska švestkám vždycky přálo. Proto v roce 2003 u Jelínků navázali na sadařskou tradici kraje a vysázeli vlastní švestkové sady na jižní stráni vizovického údolí, která se nazývá Těchlov. V roce 2009 se dostalo na druhou úrodu a vznikla Vizovická slivovice 2009.
Jednotlivé odrůdy švestek jsou samostatně sklízeny. Pečlivě se hlídá jejich zralost a samostatně jsou i páleny. Od roku 2008, kdy přišla první úroda, destilérka Jelínek vyrábí zlatou variantu Vizovické slivovice. Slivovice se ještě nechává uzrát přesně 365 dní a každý rok je stočeno přesně 5 004 lahví.
Plody této pracné, výsostně odborné a především trpělivé ruční práce máte možnost ochutnat v podobě limitované edice Vizovické slivovice. Nejlepší je podávaná při pokojové teplotě, kdy se nejlépe rozvine její chuť a vůně.