Malá skotská palírna Macallan si dělá věci po svém. Whisky vyrábí za použití nejmenších měděných kotlů v regionu pro opravdu intenzivní kontakt s kovem a plně rozvinutou chuť výsledného produktu. Sudy si nechávají vyrábět na míru, aby svým whisky dopřáli to nejlepší zrání. Ne nadarmo noviny The Times nazvaly Macallan „Rolls Royce mezi sladovými whisky“. Měly samozřejmě pravdu. Snad každý kousek, který skotská palírna s historií sahající do roku 1824 vypustí do světa, stojí za hřích.
Také Macallan Terra je v lecčem unikátní. Whisky dozrávala výhradně v evropských a amerických dubových sudech prvního plnění, které pocházejí od dvou nejvýznamnějších rodinných bednářů v oblasti Jerezu de la Frontera, od rodin Tevasa a Vasyma. Je vidět, že v Macallan si hrají s každým detailem.
Tenhle příběh doporučujeme užít si celý. Až do dna. Protože whisky Macallan Terra patří mezi ty zázraky, které vám přináší víc než nablýskanou lahev a krásnou etiketu. Zaručuje vám zážitek, který si s radostí vychutnáte znovu a znovu.