Tradice výroby citronového likéru Limoncello
Rodina Pallini vyrábí italský citronový likér Limoncello od roku 1875. Podle legendy se tenhle ovocný likér vyráběl už ve starověkém Římě, kde si ho naplno užívali aristokraté a senátoři v dobách, kdy prožívalo pěstování citronů v oblasti boom. Proč ne. Ve Středozemí se citrusům vždycky dařilo.
Originální Limoncello se vyrábí výhradně z vybraných a ručně sbíraných citronů Sfusato, které rostou na pobřeží Amalfi. Proč je zrovna tenhle italský citronový likér tak vynikající? Protože když se citrony utrhnou, ihned putují k vyluhování. Ani kapka esence vůni a chuti tak nepřijde nazmar.
Proč je originální Limoncello nejlepší?
Tradiční postupy výroby a pečlivost. To jsou hlavní důvody, proč je tenhle citronový likér špičkový. Svěžest a chuť nejlepších citronů je spoutaná do každé lahve. Limoncello patří mezi nejoblíbenější italské ovocné likéry také proto, že ho můžete pít na sto způsobů.
Originální Limoncello je výtečné jenom tak vychlazené, nebo v míchaných drincích. Vždycky vám nabídne bohatou svěží citronovou chuť a pocit, že se nacházíte na sluncem prolité pláži během letního večera.
Vychutnejte si tenhle parádní citronový likér a udělejte si doma pravou středomořskou pohodu.
Výrobce:
RON MIEL & MORE s.r.o. Pražská 777, Velké Přílepy, 252 64
Složení:
viz etiketa
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.