Palírna Jack Daniel’s nezůstává jen u výroby klasické whisky. Master distiller Jeff Arnett už vymyslel medovou Jack Daniel’s Honey, skořicově hřejivý Jack Daniel’s Fire a také blend Tennessee Whiskey s jablečným likérem.
Vyladit chutě v Jack Daniel’s Apple mu trvalo pěknou řádku let. Ale kdo si počká, ten se kvalitního pití dočká. Podle Jeffa Arnetta tahle whisky chutná tak, jako byste do skleny Jacka hodili čerstvě utržené zelené jablko.
Protože whisky stojí na klasické Jack Daniel’s Old No.7, nepřijdete ani v Jack Daniel’s Apple o typicky nasládlou a lehce kouřovou chuť s tóny vanilky a karamelu. Za tou stojí tradiční metoda filtrace přes silnou vrstvu uhlíků z cukrového javoru. Ke kouřové vanilce se teď ale přidává spojení 3 jablečných odrůd McIntosh, Red Delicious a Granny Smith.
Připravte se na Jacka, který má opravdu šťávu. Vychutnejte si ho jen tak při pokojové teplotě, vychlazeného na ledu, nebo zkuste ozvláštnit oblíbené whiskové koktejly. Co třeba přidat zázvorovou limonádu nebo jablečný cider? V tomto případě směle sáhněte i po toniku. Nebudete zklamaní.
Výrobce:
Brown-Forman Czechia, Náměstí 14. října 17, Praha 5, 150 00 Czech Republic
Složení:
pitná voda, líh; jablečný likér (pitná voda, líh, cukr, jablečný extrakt, barvivo: amoniak-sulfitový karamel)
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.