I výroba KI NO BI Ginu je unikátní. Všech 11 botanicals je rozdělena do skupin, které zastupují 6 elementů ginu:
Základ: jalovcové bobule, dřevo akamatsu (červená borovice), kořen kosatce
Citrus: yuzu, citron
Byliny: pepř sanshō, listy kinome (ze stromu pepřovníku)
Koření: zázvor
Čaj: zelený čaj gyokuro
Ovoce a květy: listy shiso (Perila křovitá), listy bambusu
Každá z výše uvedených skupin je destilována samostatně, aby se co nejlépe využil chuťový potenciál daných botanicals. Následuje precizní míchání jednotlivých destilátů tak, aby byl výsledek vyvážený a perfektní. Výsledný gin je ředěn čistou podzemní vodou na výslednou sílu 45.7 % alkoholu.
Tento perfektní japonský gin si určitě dokážete vychutnat i samotný. Stojí za vyzkoušení i v klasickém Martini dry koktejlu a nebo z ním zkuste namíchat Gimlet. Ale i jednoduchá kombinace se suchým tonikem bude chutnat skvěle.
Výrobce:
Jan Becher Pernod Ricard
Podmínky uchování:
Suchý sklad, vhodný jako báze pro všechny ginové koktejly, zejména na Gin&Tonic.
Složení:
gin
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.