Hampton Water je výsledkem spolupráce mezi Jonem Bon Jovim, jeho synem Jesse Bongiovi a Gérardem Bertrandem. Hampton Water zachycuje umění žít a pohostinnost společné pro Hamptons a jih Francie. Název je inspirován letními prázdninami Bon Joviho v Hamptons v New Yorku a také pulzující energií na jihu Francie.
„Diving into Hampton Water“ bylo vyrobeno z Grenache, Cinsault Mourvedre a Syrah. Gerard vybíral hrozny pouze z nejlepších pozemků a mošt fermentoval za velmi nízkých teplot. Víno pak zrálo z větší části v nerezových tancích a z malé části v dřevěných sudech.
Víno má velmi příjemnou vůni s tóny malin, třešní, grapefruitu, mandarinek, broskví, bílého pepře, meduňky, růží a jemným nádechem vanilky. Na patře je šťavnaté, jemně ovocné, minerální, velmi elegantní, a svěží v dlouhém závěru.
Wine Spectator – jej zařadil mezi 100 nejlepších vín na světě.