Existuje tady možnost nalít si panáka rumu do kávy. Jenže nikdy to nebude takové pochutnání jako v případě rumového likéru Espero Coffee&Rum. Tahle netradiční kombinace vzešla ze spolupráce značek Espero a Albert Michler. A povedla se.
U zrodu likéru stojí prémiová kávová zrna z Nikaragui, z oblasti Matagalpa. Tady se o zrna starají hodně pečlivě a ve výsledné chuti Espero Coffee&Rum je to znát. Zrna jsou lokálně pražena, ručně mleta s lusky vanilky z Dominikánské republiky. Dále jsou zpracována metodou cold-brew – káva nepřijde do styku s horkou vodou, ale nechá se přes 12 hodin louhovat ve studené. Vznikne tak macerát, který má hladkou a intenzivní chuť kávy s přirozenou sladkostí.
Kávový macerát se pak smíchá se sedm let starým dominikánským rumem. Espero Coffee&Rum je přirozeně nasládlý, takže se do něj přidává jen trochu čistého třtinového cukru. Užijte si jedinečnou chuť, která vznikla spojením dvou protikladných složek.
Výrobce:
RUDOLF JELÍNEK a.s.Razov 472763 12 Vizovice
Složení:
destilát z cukrové třtiny, extrakt z kávy, karamel
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.