Edmée le Roy je vzácné víno ve velmi limitovaném množství. Jedná se o cuvée odrůd Roussanne a Clairette s nádechem Grenache Blanc. Chateaneuf-du-Pape je známé svými červenými víny a bílá vína této apelace jsou opravdovou raritou. Jedná se o těžší vína s příjemně aromatickým projevem, které se vyrábí z odrůd známých praktycky pouze v této oblasti.
Hrozny jsou ručně sbírány, selektovány pouze ty nejlepší a následně přepravovány v malých bednách, aby byly nedošlo k poškození hroznů a k oxidaci. Víno fermentuje ve dřevěných kádích a zraje 6 měsíců.
Víno má zářivě slámově žlutou barvu. aroma je komplexní s květinovými tóny a nádechem kandovaných meruněk. V ústech je kulaté s tóny sušeného ovoce, dochuť je příjemně aromatická se svěží kyselinkou a nasládlými ovocnými tóny.