Velká paráda z čínské provincie Jün-nan aneb čaj s unikátním procesem výroby, kdy lístky po sběru prochází dodatečnou fermentaci. Právě díky ní získává temně černý nápoj svou výraznou a příjemně zemitou chuť, kterou si před více než 1700 lety oblíbila nejprve čínská šlechta, později samotný císař a nakonec i celý svět. Pro své účinky se čaji pu-erh někdy říká čínský penicilín – podle některých může napomáhat s trávením, imunitou nebo detoxikací. A hubnutím. I proto vznikla směs fitness, ve které je kromě kvalitních čajových listů také šípek, sušené jablko, zelené maté a citronová tráva.
Příprava: Vodou v ideální teplotě okolo 95 °C zalejte čaj v poměru 1 litr na 10 gramů (zhruba 5 čajových lžiček). Ponechte louhovat 3–4 minuty, přeceďte, podávejte, vychutnávejte. Stojí to za to.