Unikátní čaj spojující kvalitní senchu s praženou rýží. Pražená rýže, japonsky genmai, se do nápoje dostala už před mnoha staletími, k čajovým listům si ji tenkrát přidávala hlavně chudší část Japonců. Obliba zajímavé kombinace však rychle stoupala, stačilo pár let a čaj s praženou rýží pronikl do celé japonské společnosti. Ne náhodou, krásně zlatozelený nálev se může pochlubit příjemnou chutí osvěžující senchy doplněnou o lehce nasládlou, ořechovou chuť rýže.
Příprava: Vodou v ideální teplotě okolo 100 °C zalejte čaj v poměru 150 ml na 1 čajovou lžičku. V konvici doporučujeme přidat vždy o lžíci víc. Ponechte louhovat okolo 90 sekund, přeceďte, podávejte, vychutnávejte. Genmaicha Musashi je skvělý i ve druhém nálevu.