V jižních Čechách se ovoci vždycky dařilo. To inspirovala barona Hildprandta, aby v roce 1885 založil Zámeckou palírnu přímo naproti svému zámku v Blatné. I když rodina musela svoje statky na dlouhou dobu opustit, vrátila se v 90. letech zpátky a oprášila zašlou slávu místního destilatérství.
V Blatné se vyrábí likéry i whisky, ale ovocné pálenky jsou základ. V okolí se ovoci daří, a když je dobrá úroda „špendlíků“, Václav Šitner s radostí a se vší péčí vyrobí i mirabelkovici. Jenže udělat z ovoce a vody kvalitní pálenku, to chce um a zkušenosti. A taky přesvědčení, a s jakým se to dělá.
Všechno se to sešlo v 50% pálence Baron Hildprandt Mirabelkovice, která je po fermentaci třikrát destilovaná. Pálenka zraje ještě rok v tancích, kde se rozvine její pravá ovocná vůně a chuť. Výsledkem je destilát s jemný charakterem. Vychutnejte si jednu z nejvoňavějších pálenek. Dopřejte si Baron Hildprandt Mirabelkovici.